Netatmo Home Coach

Smart innendørs luftkvalitetsmåler for å følge inneklimaet

Oppdatert over en uke siden

Pent designet innendørs sensor som kommuniserer via WiFi og Homekit.
Følg temperaturen, luftkvaliteten, fuktigheten og lydnivået på telefonen din og motta et varsel hvis verdiene overstiger normalen🏡 Slik kan du skape et sunt hjem og Netatmo Smart Innendørs Luftkvalitetsmåler viser deg hvordan du gjør det.

Enten det handler om det beste støynivået for å sove godt eller riktig luftfuktighet for barn med astma, måler Smart Innendørs Luftkvalitetsmåler det du vil følge med på, fremhever potensielle problemer og forteller deg hvordan du fikser dem.

Home Coach + Tibber

Home Coach kan brukes med Netatmo sin egen app, men du kan også koble den til Tibber-appen. Hvis du har din Home Coach koblet til Tibber, vil du motta informasjonen direkte i appen.

Du kan koble sammen flere Smarte Innendørs Luftkvalitetsensorer for å se data fra alle rommene dine i den samme appen.

Installasjon:

Netatmo Healthy Home Coach er enkel å installere og det gjøres på noen minutter. Man installerer først Netatmo appen på telefonen og så følger man instruksjonene steg for steg.

1. Last ned appen Healthy Home Coach fra Netatmo på App Store / Play Store.

2. Aktiver Bluetooth på mobiltelefonen / nettbrettet.

3. Koble mobiltelefonen / nettbrettet til WiFi-nettverket ditt som du har tenkt å bruke til Netatmo.

4. Start appen og klikk på ikonet øverst til venstre.

5. Følg trinnene i appen for å fullføre installasjonen.

Viktigheten av et godt inneklima:

Vær og klima er ofte et samtaleemne for folk flest. Men hva med inneklima? Det er jo der man gjerne tilbringer mesteparten av dagen sin, likevel er interessen for inneklima lav! Her kan du lese en artikkel om inneklima og hva som er lurt å tenke på.

Og her kan du se en video som viser deg hvordan du kan skape et sunnere inneklima:

❓ Hva er forskjellen på Netatmo Home Coach (Smart Innendørs Luftkvalitetsmåler) og Netatmo Værstasjon?

• Netatmo Home Coach måler kun inneklima og er rimeligere i pris enn Netatmo Værstasjon.

• Netatmo Værstasjon kan måle både uteklimaet og inneklimaet. Den koster derfor litt mer enn Home Coach.