Netatmo Valve

Smart termostat for å kontrollere vannbaserte radiatorer

Oppdatert over en uke siden

Installer Netatmo sine smarte termostater på de vannbårne varmeovnene dine.

Vår Power-up for Netatmo Valve lar deg koble Netatmo-termostater til Tibber-appen. Tibber varmer hjemmet ditt smartere ved å ta hensyn til strømprisen, værmeldingen og forholdene i hjemmet ditt. Sett ønsket temperatur, og la Tibber hjelpe deg med å redusere oppvarmingskostnadene.

Slik installerer du Netamo Smart Radiator Valve:

Netatmo Smart Radiator Valve er en termostat som fungerer på alle radiatorer. Den er enkel å installere selv og du kobler den opp til WiFi for å få til styring fra mobiltelefonen.

Termostaten kommer med en egen app, der du også gjør installasjonen. Når termostaten er installert via Netatmo appen, kan du enkelt koble den til Tibber under Power-ups i Tibber-appen. Da kan du aktivere smart varmestyring, en autopilot for å styre temperaturen etter værmelding, strømpriser og forutsetningene ellers i ditt hjem.

Her er en video som viser hvordan du installerer Netatmo Valve:

Ofte stilte spørsmål om Netatmo Smart Radiator Valve:

Jeg har integrert Netatmo Valve i Tibber-appen. Plutselig øker automatisk settpunkt i noen rom fra 22 grader til 26 grader. Hva er grunnen til det?
Vi anbefaler ikke å ha på styring i Tibber og Netatmo appen samtidig - da kan det bli krøll 😊 Prøv gjerne å styre gjennom Tibber 👍
I Tibber-appen velger du komfort-temperatur din. Denne bruker vi for å styre hvilke temperaturer som skal sendes til Netatmo-enhentene via Netatmo-appen.
Dersom du har aktivert smart varmestyring vil vi styre komfort-temperaturen basert på strømpris, værvarsel og isolasjonsgrad. Det vil si at temperaturen satt på Netatmo-enheten kan være høyere eller lavere enn din valgte temperatur.

Jeg har Netatmo Valve koblet til Tibber appen. Hvordan setter jeg ønsket temperatur dag og natt i Tibber appen?

Dersom du har aktivert smart varmestyring setter du ikke på dag/natt temperatur, men ein komfort temperatur som Tibber vil styre utifra 👍
Normalt ved dag/natt modus endrer vi ikke stort mer enn 2-3 grader, det er med tanke på bruk av energi på en mest mulig effektiv måte.

Om det feks blir senket for mye, vil varmeelementet måtte jobbe hardere, og forbruke masse energi, for så å varme opp igjen til ønsket temperatur. Derfor vil Tibber veksle mellom å ikke varme og å varme, når den står på dag/nattsenking.

Hvordan resetter jeg Netatmo Valve?
Trykk på knappen på Netatmo ventilen i 20 sekunder, så skal Netatmo resette seg 🙂