Smarte hjem
☀️ Netatmo Værstasjon 🌧

Om Netatmo og installasjon

Oppdatert over en uke siden

Netatmo værstasjon er en WiFi tilkoblet værstasjon som gir deg mulighet til å følge både været og inneklimaet fra mobiltelefonen. Værstasjon måler temperatur (innvendig/utvendig), luftfuktighet, lufttrykk, CO2-nivå og lydnivå. Værstasjonen kan brukes med Netatmo sin egen app, men også koblet til Tibber-appen. Hvis du har værstasjonen koblet til Tibber, får du informasjonen direkte i appen. Her kan du lese litt mer om hva Netatmo har å by på.

Du kan også kombinere Netatmo med ekstra innendørs sensor, regnmåler, vindmåler og smartstyring av radiatorer.

Du kan bestille Netatmo fra butikken vår her.

Netatmo værstasjon er enkelt å installere, det tar bare noen minutter:

1. Last ned Netatmo Weather fra App Store / Play Store-appen.

2. Pass på at telefonen/nettbrettet er koblet til WiFi for å koble værstasjonen til.

3. Åpne appen og opprett en Netatmo-konto, eller bruk din eksisterende konto hvis du har en.

4. Koble innendørsmodulen med den medfølgende strømkabelen. Kontroller at lampen blinker 3 ganger.

5. Aktiver Bluetooth på mobilen / nettbrettet ditt.

6. Trykk på toppen av innendørsmodulen til lampen blinker blå, og trykk deretter på "neste" i appen.

7. Følg instruksjonene i appen for å fullføre installasjonen.