Varmestyring og kjøling ❄️
Styr gulvvarmen smart med Tibber

Ulike typer gulvvarme og hvordan du kan styre den med Tibber

Oppdatert over en uke siden

Reduser oppvarmingskostnadene dine ved å styre varmen i hjemmet ditt smartere med Tibber. Med en tilkoblet termostat kan du enkelt stille inn ønsket temperatur i Tibber-appen. Varmen styres deretter automatisk ved hjelp av våre smarte algoritmer som tar hensyn til både værmelding og strømpris.

Gulvvarme kan dekke små eller store arealer, være elektrisk eller vannbåren og styres på helt forskjellige måter. I denne artikkelen lister vi opp ulike typer av gulvvarme og hvordan du kan styre denne smartere slik at gulvet varmes mest når strømprisen er lav kontra når den er høy.

Vannbåren gulvvarme

Vi har flere produkter som kan styre vannbåren gulvvarme smart.
For vannbårne gulvvarme kan du installere radiatortermostater fra Netatmo, tado° eller Fibaro.

• Netatmo Valve: Installer Netatmo sine smarte termostater på de vannbårne varmeovnene dine. Vår Power-up for Netatmo Valve lar deg koble Netatmo-termostater til Tibber-appen.

• Tado Smart Termostat:

Elektrisk gulvvarme

Styr gulvvarmen din smartereved å bytte ut den eksisterende termostaten til en ny smart termostat.

• Ebeco EB-Therm 500: Denne gulvvarmetermostaten fra Ebeco kan hjelpe deg å spare strøm på oppvarmingen av hjemmet. Termostaten har flere smarte strømsparingsprogrammer med individuelt justerbare tider og temperaturer. Den gir det også en tydelig oversikt over strømforbruk og historikk med fargedisplayet som er både oversiktlig og lett å navigere.

Sammen med WiFi-modulen, EB-Connect WiFi, kan gulvvarmen din styres via Ebeco Connect-appen. Kobler du gulvvarmetermostaten til appen kan du også få utvidet kalenderfunksjon, strøm- og kostnadsovervåking og støtte for Google Home Assistant. Det er også mulig å sette opp varsler via push eller e-post.

• For litt mer avanserte brukere kan andre smarte termostater som xxx kobles opp via en smart hub som Homey eller FutureHome.

Slik kommer du i gang:

1. Finn produktet som passer til din gulvvarme. (Psst..Du kan kontakte oss på support dersom du trenger hjelp til å finne produktet som passer for deg! 🤗)

2. Noen av produktene krever installasjon av elektriker, så sjekk hva som er nødvendig for ditt produkt.

3. Når produktet er ferdig installert, går du til "Power-ups" i Tibber-appen, finner produktet i listen og trykker på "Koble til".

4. Følg anvisningen som appen gir deg.

5. Etter at produktet er koblet til Tibber-appen, skal det vises på hjemskjermen i appen. Dersom den ikke vises her så trykk på filter-ikonet øverst i høyre hjørnet på hjemskjermen og huk av for at produktet skal vises.

6. Du kan nå styre gulvvarmen smart 🔥. Ved å aktivere "smart varmestyring" styres varmen deretter automatisk ved hjelp av våre smarte algoritmer som tar hensyn til både værmelding og strømpris.