Smart värmestyrning
Power-ups
MyUplink för CTC värmepumpar

Allt du behöver veta för att koppla din CTC värmepump till Tibber via MyUplink och vad du får tillgång till i Tibber-appen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

CTC är en del av Nibe Group och MyUplink är Nibes lösning för att koppla ihop och styra deras WiFi-anslutna värmepumpar. Genom Tibbers samarbete med Nibe och CTC har du möjlighet att koppla in och styra din CTC värmepump direkt från Tibber-appen. 😊

Tyvärr har vi i dagsläget inte stöd för Tibbers smarta värmestyrning med CTCs värmepumpar. Vi hoppas dock kunna erbjuda det i framtiden.

Vad får jag tillgång till i Tibber-appen?

Exakt vad du får tillgång till efter att ha koppla din F-serie beror på vad du har installerat hemma.

Med en innetemperatursensor inkopplad och installerad mot din värmepump kommer du se:

• En termostat-widget på hemskärmen som ger dig möjlighet att justera styrvärde/måltemperatur.

• I denna widget får du även tillgång till den nuvarande och historiska innetemperaturen samt det historiska styrvärdet.

• Du kan även aktivera CTCs egna bortaläge ifrån Tibber-appen.

• En sensor-widget på hemskärmen för var och en av 👇

• Nuvarande och historisk uppmätt utetemperatur.

• Varmvattnets temperatur.

Utan en innetemperatursensor kommer du fortfarande kunna se:

• En sensor-widget på hemskärmen för var och en av👇

• Nuvarande och historisk uppmätt utetemperatur.

• Varmvattnets temperatur.

Så kopplar du din CTC till Tibber via MyUplink

1. Gå in på "Power-ups" i menyn längst ner på hemskärmen i Tibber-appen.

2. Välj uppvärmning, leta upp och klicka på CTC i listan och välj sen "Koppla in".

3. Följ instruktionerna för att lägga till din CTC som Power-up genom att använda dina inloggningsuppgifter för MyUplink.

4. Din CTC värmepump ska visas i en widget på hemskärmen. Gör den inte det så klicka på reglaget uppe till höger och markera att den ska visas på hemskärmen 👍

Ordlista

Styrvärde eller Måltemperatur

Det är den temperatur som din värmepump ska sträva efter att uppnå och därefter hålla.