En smart termostat for styring av vannbåren varme, som for eksempel bergvarme, elektriske varmtvannsberedere, fjernvarme og avtrekks-varmepumper.

❓Ofte stilte spørsmål om Ngenic Tune:

Er mitt varmesystem kompatibelt med Ngenic?
Dette kan du sjekke ved å klikke her, scroll nedover og klikk på "Installasjon".
Fyll inn opplysninger om ditt varmesystem så finner du ut om den er kompatibel eller ei 🙂

Jeg har koblet Tibber sammen med Ngenic Tune. Er det noe mer jeg trenger å gjøre for å få smart varmestyring?
I Ngenic-appen er det en funksjon som heiter "Spot price adjustment". Denne må aktiveres. Etter dette vil du kunne styre varmen din smart.

Huset mitt har flere separate soner hvor temperaturen i hver sone styres uavhengig av hverandre via trådløse termostater (feks Uponor). Hvordan vil temperaturstyringen fra Ngenic Tune spille sammen med de termostater jeg allerede har?

Ngenic vil kun styre temperaturen ut fra pumpa, så det er Uponor som vil ha siste ordet her for den faktiske temperaturen.

Du kan lese mer om Ngenic Tune i Tibber magazine, se artikkelen her.