Driftstatus hos Tibber 🛠

Vi uppdaterar driftstatus hos Tibber så snart vi upplever buggar med någon av våra integrationer eller med vår app. Det kan finnas olika orsaker till att buggar uppstår, till exempel att en tredje part har problem med sin server, vilket kan påverka integrationer med Tibber.

Du kan alltid hitta en länk till driftstatus längst ner i vår chatt, eller så kan du se en översikt över alla kända buggar här.