Starten!🏁
Vi Àlskar att göra nya saker. Annorlunda och udda grejer! Men mest av allt vill vi göra sÄnt vÄra anvÀndare vill ha och sÄnt som faktiskt fungerar. VÄra grymma utvecklare lurar stÀndigt pÄ nya förbÀttringar och powerups (ofta efter förslag frÄn Tibbers kunder), men eftersom de Àr noggranna yrkesutövare slÀpper de ogÀrna ifrÄn sig nÄgot om det inte ger vÄra anvÀndare en riktigt bra upplevelse. För att coola och efterfrÄgade funktioner ska kunna bli verklighet behöver utvecklarnas idéer tekniskt stöd hos produkterna och integrationerna vi vill göra till Power-Ups.

Redan lanserade funktioner

NÀr vi exempelvis förbÀttrar och utvecklar smartladdning behöver bilarna vi jobbar med en rad egenskaper: start- och stoppladdningskommandon (duh ..), GPS, en massa information om fabrikatmodell, vÀgmÀtarstÀllning osv. Finns sÄnt hÀr Àr det bara för utvecklarna att skrida till verket med sin kreativitet och tekniska kunnande.

Sprillans nya funktioner

För nya kategorier blir det mer komplicerat. Först och frÀmst mÄste vi veta om vi stödjer enheten. Vi stÀller oss alltsÄ frÄgan, kan vi överhuvudtaget göra nÄgot med robotdammsugare eller elektroniska dörrlÄs? Sedan mÄste vi ocksÄ frÄga oss om funktionen vi funderar pÄ faktiskt skapar nÄgot vÀrde för vÄra anvÀndare? FÄr vi rÀtt svar pÄ dessa frÄgor kan nya fantastiska powerups snart se dagens ljus!

Potentiella hinderâœ‹đŸ»

Oavsett hur mycket vi vill skapa en ny cool Power-Up, sÄ gÄr det ibland inte. Detta brukar bero pÄ att produkten eller integrationen saknar nÄgon av följande saker:

1. Viktiga funktioner! Ett exempel, om en bilmodell saknar GPS blir det svÄrt eller omöjligt för oss att skapa önskad integration.

2. Produkten saknar eller har dÄlig integrationsfunktion. NÄgra vanliga skÀl, a) Produkten har inget API. b) API:t Àr lokalt. c) API:t Àr hemskt att arbeta med.

Ibland övervinner vi de hĂ€r hindren, men dĂ„ Ă€r det för att vi kommit pĂ„ en supercool power Tibber och vĂ„ra anvĂ€ndare bara mĂ„ste ha!😎