Om du byter din WiFi-router behöver du ställa in Pulse på nytt och koppla den till din nya router.

Gör såhär:

1. Koppla från Pulse under "Power-ups" i Tibber-appen.

2. Koppla Pulse från HAN-porten.

3. Anslut Pulse till USB-ström.

4. Tryck på återställningsknappen på sidan med något litet.

5. När Pulse lyser grönt kan du återansluta den i appen under "Power-ups" (rulla ner lite, Power-ups-listan är i alfabetisk ordning).

6. Följ sen instruktionerna på skärmen.

7. Klart!

Tips: Vi kanske inte har tillgång till nätverket. För att vi ska få det måste lokal nätverksdelning vara aktiverad för Tibber.

Systeminställningar ➡️ scrolla ner till: Tibber ➡️ Aktivera lokalt nätverk

Kontrollera även så att det är ett 2.4GHz nätverk. Det krävs för att Pulse ska kunna ansluta!

💠 Pulse P1 - Felsökning
💠 Pulse HAN - Felsökning