Homey är en av marknadens mest avancerade smarthubbar och den stödjer alla de vanligaste kommunikationsprotokollen i dagens smarta hem. Koppla dina smarta produkter till hubben via Homey-appen för att göra hemmet ännu smartare genom att automatisera dina prylar med så kallade Flows. Du kan till exempelvis styra belysningen med rörelsesensorer, slå på kaffemaskinen när du vaknar eller skruva ner värmen när ingen är hemma.

På Homeys hemsida kan du läsa mer om allt denna finurliga smarthubb kan göra. Och här kan du läsa mer om hur du automatiserar vardagen med Homey 🙂

Homey + Tibber – Vilka möjligheter ger det dig och ditt hem?

Med Homey kopplad till Tibber-appen får du tillgång till ett ännu större bibliotek av smarta prylar. Du kan till exempel få data från olika sensorer eller styra dina termostater. Du kan också sänka dina uppvärmningskostnader genom att använda Tibbers teknik för "smart värmehantering". Gå till Power-ups i Tibber-appen, välj Athom Homey och "connect".

🏪Du kan köpa Homey Pro i Tibber Store, klicka här för att komma till produktsidan.

❓Frekventa frågor om Homey:

Jag har bytt WIFI-nätverk, hur får kopplar jag upp Homey igen?

Kika här och följ stegen där.

Hur installerar jag Homey?

Här hittar du en smidig installationsguide. Det är mycket enkelt att installera en Homey. Men efter installationen finns massvis med inställningar och Flows att fördjupa sig kring. Dags att automatisera mera?!

Vad har Homey inbyggt stöd för?

Homey Pro stödjer Z-Wave+, Zigbee, 433 MHz, 868 MHz, Bluetooth, WiFi och IR. Detta möjliggör för Homey att stödja över 50 000 smarta produkter från 1000 olika producenter.