Först och främst, grattis till ditt nya hem! Vi hoppas du får hjälp både med flyttlådor och flyttpizza.📦🍕

Vi vill såklart gärna flytta med dig och det är superenkelt att registrera din nya adress i appen. Men först måste du kontakta din nätägare för att teckna ett nätavtal. Är du osäker på vilket nätbolag du har kan du kolla detta på https://elomraden.se/.

När du tecknar nätavtalet så ber du samtidigt om ditt anläggnings-id, det består av 18 siffror och inleds med 735999. Notera även vilket datum ni kommer överens om att nätavtalet ska starta. Ditt anläggnings-Id och startdatum behöver du för att teckna elavtalet i Tibberappen sen.

Obs! Flyttar du ut från din nuvarande bostad behöver du också avsluta nätavtalet hos nätbolaget till denna adress.

Går såhär för att teckna ditt nya avtal:

• Skapa ett nytt hem i appen med den nya adressen

• Tryck sedan på “Elavtal” på hemskärmen

• Fortsätt sedan tills det dyker upp två val och klicka på “Jag flyttar till en ny adress

• Ange ditt nya anläggnings-id och inflyttningsdatum

Tänk på! Det är den personen som tecknat avtalet med nätbolaget som måste registrera det nya avtalet med Tibber. Om avtalet har skrivits över på någon annan i samband med flytten så behöver denna person registrera ett eget konto och avtal i Tibber-appen.

Det går finfint att göra detta ett tag innan du flyttar in, så behöver du inte tänka på elavtal mitt i all flyttstress 😊 För att vi ska kunna ska starta ditt nya avtal samma dag som nätavtalet behöver du registrera uppgifterna hos oss i god tid innan. Om vi får in uppgifterna efter att ditt nätavtal har startats kommer vi först kunna ta över elleveransen ca 14 dagar efter vi mottagit dem.

Lycka till med flytten! 🏡

✍️ Har du någon mer fundering? Du kan alltid kontakta oss i Tibberappen (vardagar) eller skicka ett e-postmeddelande till hello@tibber.com.

⚡️ Läs mer och byt till Tibber⚡️