Contact
Contactgegevens en openingstijden ๐Ÿ“ฉ

Hoe kun je ons bereiken?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je de informatie die je zoekt niet gevonden op onze support pagina? Van maandag tot en met vrijdag doen we er tussen 9 en 17:00 uur alles aan om je bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Contact opnemen kan via onderstaande kanalen.
โ€‹
We zijn het beste te bereiken via de mail of de berichtenfunctie in de Tibber-app en op de website. We streven ernaar om je binnen 1 รก 2 werkdagen te voorzien van een antwoord.
โ€‹
Hoe je contact met ons kunt opnemen:

๐Ÿ’ฌ Stuur ons een bericht via de tekstballon in de Tibber-app of op Tibber.nl

๐Ÿ’Œ E-mail: hello@tibber.com

๐Ÿ“ž +31 20 809 8888
โ€‹
โ€‹Feestdagen โœจ

Tijdens de feestdagen is onze support afdeling gesloten. Op 1e & 2e kerstdag en op 1 januari krijg je daarom geen antwoord van ons via de berichten functie in de app of via de mail. Je kan ons natuurlijk wel alvast een mail sturen, je krijgt als we weer terug zijn zo snel mogelijk een antwoord van ons.
โ€‹
โ€‹