Tibber-appen
Tibber-appen: Spørsmål og svar

Lurer du på hvordan noe i Tibber-appen fungerer? Finn svaret her 👇

Oppdatert over en uke siden

Kan hele familien få oversikt over strømpris og forbruk? 👨‍👩‍👧‍👦

Eier av strømavtalen kan logge inn med sitt brukernavn og passord på de enhetene han/hun ønsker. Da vil alle innloggede enheter få samme tilgang i Tibber-appen.
Per nå har vi ikke en egen familiedelefunksjon. Det er mulig å være logget inn på flere enheter samtidig ⚡️

Hvordan se forbruk i kWt - time for time

I appen går du til "Analyser" ➡️ “Forbruk” ➡️ "Detaljert graf" .

• Velg visning: Dag

• Øverst i venstre hjørne velger du kWt. Nå kan du se hvor mye strøm du har brukt time for time.

Slik kan du finne de timene hvor du hadde høyest forbruk siste døgnet.
Ditt høyeste timeforbruk siste måneden vil alltid ligge under Analyser ➡️ Forbruk

Hvordan kan jeg synkronisere og hente nye enheter i appen, når jeg allerede har en Power-up koblet til Tibber?

Her er et eksempel som beskriver saken:

• Du har koblet Homey til Tibber sammen med noen termostater og sensorer.

• Du har lagt til en ny sensor til Homey og vil at denne skal kobles til og vises på hjemskjermen i Tibber-appen.

Følg stegene under for å hente den nye enheten:

​1. Gå til Power-ups

2. Velg PowerUp (feks Homey)

3. Trykk på ⚙️ oppe til høyre.

4. Trykk på "Se etter nye enheter". Appen jobber litt og så skal den nye enheten dukke opp.

5. Gå tilbake til hjemskjermen og aktiver den nye enheten.
Dette gjør du ved å trykke på filter-ikonet opp i høyre hjørne. Huk av de enhetene du ønsker skal vises på hjemskjermen. Så er du ferdig! 🙂

Tibber-appen fungerer ikke som normalt/jeg kan ikke se data i appen. Hva gjør jeg?

Forsøk å logge ut og inn av Tibber-appen, eventuelt også restarte telefonen din. Det løser ofte utfordringene.

Hvordan flytter jeg Power-ups mellom to hjem?

I appen kan du enkelt flytte på enheter mellom forskjellige hjem ved å gjøre følgende:

1. Gå til Power-Ups og velg Power-Up'en du vil flytte til et annet hjem

2. Trykk på filter-ikonet øverst til

3. Velg enhetene du skal flytte

4. Velg så boligen du ønsker enhetene skal være registrert på

5. Gå tilbake til hjemskjermen, velg riktig adresse og aktiver enhetene.

6. Du aktiverer enhetene ved å trykke på de tre prikkene oppe til venstre "...". Huk av de enhetene du ønsker skal vises på hjemskjermen.

Hvordan fjerner jeg gammel adresse i appen?

For å fjerne gammel adresse i appen, må du kontakte oss på chatten vår så ordner vi det for deg. Det kan være du må logge inn på nytt i appen for å se endringen når vi har utført den.

Vi jobber med en løsning for at du skal kunne gjøre dette selv i appen 🙂

Hvor kan jeg se om det er utfordringer med appen?

Vi oppdaterer driftstatus i Tibber så fort vi opplever utfordringer med noen av våre integrasjoner eller med appen vår. Det kan være ulike grunner til at utfordringer skjer, som feks at en tredjepart har utfordringer med sin server, noe som kan påvirke integrasjonene mot Tibber.

Du finner alltid en lenke til Driftstatus/Status nederst i chatten vår, eller du kan følge med på driftstatus ved å gå inn her: Driftstatus i Tibber.

Hvordan sletter jeg Tibber-kontoen min?

Dersom du ønsker å slette Tibber-kontoen din kan du gjøre det ved å følge disse enkle stegene.

Steg 1: Avslutte din strømavtale med Tibber

• Jeg har aldri vært kunde, jeg har bare lastet ned appen: Du kan slette kontoen din ved å klikke på Deg ➡️ Profil ➡️ Slett kontoen min. Merk at vi ikke kan gjenopprette profilen din etter at den er slettet.

• Jeg skal bytte til en annen leverandør: Det gjør du ved å opprette avtale med den nye leverandøren du ønsker. Avtalen din hos oss avsluttes automatisk, da det kun er mulig med en strømavtale per målernummer.

• Jeg skal flytte: Hvis du skal flytte må du si opp ditt eksisterende abonnement på adressen du flytter fra. Dette kan du enkelt gjøre i appen ved å gå til Deg ➡️ Flytte ut ➡️ Velg boligen det gjelder ➡️ Sett dato. Det er viktig at du gjør dette før du flytter ut slik at vi får registrert riktig dato for utflytting. Markedsreglene tillater ikke registrering av utflytting tilbake i tid.

Steg 2: Kontakt oss direkte i Tibber-appen om du ønsker å slette din konto

• "Vi lagrer opplysningene dine så lenge som det er nødvendig for å ivareta

våre forpliktelser overfor deg, så lenge lovfestede lagringstider krever det eller så lenge det er nødvendig av hensyn til andre berettigede interesser."

Hvordan legger jeg til flere boliger i appen?

Du kan ha flere boliger i Tibber-appen. Legg til hytte eller slott 🏰, og samle alle avtalene dine på ett sted.

Oppdatert over en uke siden

Det er enkelt å legge til flere boliger i Tibber-appen. Uavhengig om du flytter til et nytt hus eller om du ønsker å legge til hytta så gjør du dette slik:

1. Gå til "Deg"

2. Velg "Legg til en bolig"

3. Legg inn adresse og følg instruksjonene du får i appen

4. Ferdig 🎉