Reduser strømforbruket med Tibber⚡️

Smarte strømsparetips

Oppdatert over en uke siden

Med Tibber kan du spare strøm med flere enkle grep. Appen vår byr på smarte løsninger som gjør det enkelt for deg å få full kontroll over strømforbruket ditt. Økonomisk for deg og hyggelig for miljøet.

Tips til hvordan du kan senke strømregningen 💰

1️⃣ Følg strømprisen time for time og sjekk forbruket i Tibber-appen📲

Strømprisen varierer time for time gjennom hele døgnet, og prisen kan du enkelt følge med på i Tibber-appen. Trykk på Pris-boblen og du får full oversikt over strømprisen - time for time. Med denne oversikten kan du legge strømkrevende oppgaver som tørketrommel og dusj til tider der strømprisen er lavere. Under "Analyse" i Tibber-appen får du oversikt over det faktiske strømforbruket ditt.

Sparehacks:

• Invester i sparedusj

• Dusj raskt

• Bruk oppvaskmaskin

• Senk innetemperaturen en grad eller to

• Rask og effektiv lufting

• LED-belysning

2️⃣ Tibber Pulse - en pulsmåler for hjemmet ditt 📉

Ta pulsen på hjemmet ditt med Tibber Pulse! Ved å installere en Pulse vil du få full oversikt over strømforbruket ditt i sanntid fra Tibber-appen. Pulse gir deg innsikt i hva som trekker strøm og ut fra det kan du finne ut hva du kan redusere av forbruk i ditt hjem. Du kan lese mer om Tibber Pulse her.

3️⃣ Oppvarming 🔥

Oppvarming står for det meste av strømforbruket i en bolig. Tibber tilbyr mange forskjellige produkter og Power-ups som lar deg styre varmen smartere, uansett hvilken type oppvarming du bruker i hjemmet ditt. Du legger bare inn ønsket temperatur i Tibber-appen, så sørger vi for at hjemmet ditt varmes opp når prisen er på det laveste - helt automatisk.

Smart varmestyring:

• Smarttermostater

• Varmeovner med Bluetooth eller WiFi-kobling

• Stikkonktakt med bluetoothkobling til å smartstyre gamle varmekilder

Du kan lese mer om varmestyring og de ulike produktene vil tilbyr her.

4️⃣ Lad elbilen smartere 🚗

Smartlading for elbil er den mest populære funksjonen i Tibber-appen! Dette betyr at Tibber kan lade bilen din under de timene på døgnet når strømprisen er på sitt laveste - helt automatisk. Og for Tibber-kunder garanterer vi deg 20% lavere strømpris når du smartlader elbilen din gjennom en Easee- eller Zaptec-ladeboks, sammenlignet med hva du betaler per kilowattime for den øvrige strømmen. Les mer om elbilladning.

5️⃣ Gjør hjemmet ditt smartere 🏡

Gjør hjemmet ditt smartere ved å koble smarte produkter til Tibber-appen. Ulike typer sensorer, strømmålere og brytere gir Tibber bedre muligheter til å tilby deg flere smarte funksjoner, og samtidig hjelpe deg med å redusere strømforbruket og strømkostnadene. Les mer om smartstyring her.

Vet du ikke helt hvordan du skal komme i gang med smarthus? Vi har skrevet en artikkel for å hjelpe deg på vei, den kan du lese her.

tags: sparetips strømtips