Nibe Uplink

Integrasjon til Nibe Uplink - varmepumper fra Nibe

Oppdatert over en uke siden

Nibe Uplink er en tilleggstjeneste for varmepumper fra Nibe som lar deg se den nåværende temperaturen, følge temperaturhistorikken og styrevarmepumpen din på avstand (sistnevnte krever premium-konto hos Nibe).

❓Ofte stilte spørsmål om Nibe Uplink:

Jeg har Nibe Uplink i dag, men ikke Premium abonnement. Hva vil forskjellen være når jeg kobler Uplink til Tibber?

Med standard Nibe Uplink-konto får du kun en visning av dataene fra Nibe i Tibber-appen. Hvis du har en Premiumkonto hos Nibe, kan du også stille inn ønsket temperatur via Tibber-appen, uansett hvor du er i verden og du får også muligheten til å aktivere smart pristilpasning.

Hvordan kan jeg styre varmen via Nibe Uplink smartere, utifra når strømmen er billigst?
Dersom du har Premiumkonto hos Nibe må du aktivere «smart price adaption» i Nibe Uplink. Vi sender kommandoer til Nibe og algoritmen i Nibe ordner resten. Varmepumpen vil tilpasse forbruket ditt etter når strømprisene er mest gunstig.

Dersom strømprisen øker vil varmepumpen i forkant tilpasse seg med å senke produksjonen. Når prisene går ned igjen, øker varmepumpen produksjonen.