Här är ett exempel som beskriver fallet:

• Du har anslutit Homey till Tibber tillsammans med några termostater och sensorer.

• Du har sedan lagt till en ny sensor till Homey och vill att den ska anslutas och visas på hemskärmen i Tibber-appen.

Följ stegen nedan för att Tibber ska hitta den nya enheten:

1. Gå till Power-ups i Tibberappen

2. Välj PowerUp (t.ex. Homey)

3. Tryck på kugghjulet längst upp till höger ⚙️

4. Välj "Sök efter nya enheter". Appen jobbar lite och sedan visas den nya enheten.

5. Gå tillbaka till startskärmen och aktivera den nya enheten genom att trycka på ⚙️ uppe i högra hörnet. Välj de enheter du vill ska visas på startskärmen.

Sedan är du klar! 🙂