Tibber-appen
Flytta power-ups mellan olika hem

Är din Power-up-enhet i rätt hem i Tibberappen?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I appen flyttar du enkelt enheter mellan olika hem genom att göra följande:

Välj först det hem du har enheten kopplad till

1. Gå till Power-Ups och välj den Power-up du vill flytta till ett annat hem

2. Tryck på kugghjulet längst upp till höger ⚙️

3. Välj de enheter du vill flytta

4. Välj sedan det hem du vill att enheterna ska flyttas till

5. Gå tillbaka till startskärmen, välj hemmet du flyttade enheterna till

6. Aktivera enheterna under de tre punkterna längst upp till vänster (...).

Välj de enheter du vill ska visas på startskärmen.

OBS 💡 Power-ups för laddboxar kan du inte ta bort eller flytta själv, utan du behöver kontakta support så hjälper vi dig.