Netatmo väderstation är WIFI ansluten och designad för att hålla koll på ditt hems klimat både inom- och utomhus. De två trådlösa enheterna mäter utöver temperatur och luftfuktighet, även luftkvalitet och ljudnivåerna inomhus.

Ansluter du den till Tibber-appen får du tillgång till all information - direkt på hemskärmen!

Du kan kombinera väderstationen med ytterligare inomhusgivare, regnmätare, vindmätare samt termostater till vattenelement för att styra ditt klimat hemma ännu smartare tillsammans med Tibber.

För att läsa mer väderstationen och om vårat utbud ifrån Netatmo klicka dig vidare till vår butik 👉 här. 👈

Netatmo väderstation är lätt att installera, det tar bara några minuter:

1. Ladda ner Netatmo Weather från App Store / Play Store-appen.
    (Se till att din telefon / surfplatta är ansluten till WiFi för att ansluta väderstationen samt att bluetooth är igång).

2. Öppna appen och logga in med ditt Netatmo-konto, har du inget kan du skapa ett härifrån!

3. Anslut inomhusmodulen med den medföljande strömkabeln. Kontrollera att lampan blinkar tre gånger.

4. Tryck på toppen av inomhusmodulen tills lampan blinkar blått och tryck sedan på "nästa" i appen.

Fortsätt sedan följa instruktionerna i appen för att slutföra installationen!

För vidare hjälp eller felsökning av din Netatmo produkt kan du klicka vidare till Netatmos hjälpcenter