Bjud in vänner till Tibber och få 500 Kronor i bonus per vän som blir kund. Du kan använda bonusen på smarta produkter som minskar strömförbrukningen och ger bättre kontroll hemma.

Hur man bjuder in vänner:

🙋🏻 Dela eller skicka din unika inbjudningskod. Du hittar den under Mitt konto i Tibber-appen.

✅ När personen du rekryterar har registrerat sig som elkund hos Tibber får ni båda en bonus på 500 Kronor. Bonusen registreras omedelbart efter att den du rekryterat har aktiverat elavtalet.

Jag har blivit inbjuden:

Om du har blivit inbjuden följer du länken du fick när du rekryterades och den registreras automatiskt.

Du kan också ange rekryteringskoden efteråt. För att göra detta, gå till Mitt konto - Bjud in vänner - jag har blivit inbjuden

Jag har inte fått bonusen 🤷🏻‍♀️

Det kan hända att bonusen inte alltid registreras. Försök i så fall med att klicka på länken igen och se om det hjälper, eller gå till Mitt konto - Bjud in vänner - Jag har blivit inbjuden och ange koden där.

Jag har rekryterat någon men har inte fått någon bonus

För att bonusen ska aktiveras måste personen du rekryterar aktivera ett elavtal hos Tibber. Om personen i fråga har gjort detta, men bonusen ändå inte har mottagits, kan personen du har rekryterat ange hänvisningskoden manuellt.