Bjud in vÀnner och bekanta till Tibber och fÄ 500 kronor i bonus per vÀn som blir kund. Du kan anvÀnda bonusen pÄ smarta produkter som minskar strömförbrukningen och ger bÀttre kontroll hemma.

Hur du bjuder in vÀnner.

đŸ™‹đŸ» Dela eller skicka din unika inbjudningskod. Du hittar den under Mitt konto i Tibber-appen.

✅ NĂ€r personen du rekryterat har registrerat sig som elkund hos Tibber fĂ„r ni bĂ„da en bonus pĂ„ 500 kronor. Bonusen registreras efter att den du rekryterat har aktiverat elavtalet, vilket innebĂ€r att vi mĂ„ste ha ett godkĂ€nt startdatum via nĂ€tbolaget eller kunden sjĂ€lv.

Om du har blivit inbjuden.

Om du har blivit inbjuden följer du lÀnken du fick nÀr du rekryterades sÄ att bonusen registreras automatiskt.

Du kan ocksĂ„ ange rekryteringskoden efterĂ„t. För att göra detta, gĂ„ till Mitt konto → Bjud in vĂ€nner → Jag har blivit inbjuden.

Om du inte har fÄtt bonusen.

Kolla ifall du och din vÀn bÀgge har ett godkÀnt startdatum pÄ avtalet och har mottagit bekrÀftelsemejlet. I bland rÀcker det med att man vÀntar lite sÄ sker detta. Det kan Àven hÀnda att bonusen inte alltid registreras. Försök i sÄ fall med att klicka pÄ lÀnken igen och se om det hjÀlper, eller gÄ till Mitt konto - Bjud in vÀnner - Jag har blivit inbjuden och ange koden dÀr.

Om du har rekryterat nÄgon men har inte fÄtt nÄgon bonus.

För att bonusen ska aktiveras mÄste personen du rekryterar aktivera ett elavtal hos Tibber. Om personen i frÄga har gjort detta, men bonusen ÀndÄ inte har mottagits, kan personen du har rekryterat ange bonuskoden manuellt hos support: hello@tibber.com.