Ik ga verhuizen 🏡

Alles wat je moet weten over je contract als je verhuist

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gefeliciteerd met je nieuwe huis! Natuurlijk verhuizen we graag met je mee.

Zolang je nieuwe woning is voorzien van een slimme meter kan je Tibber "meenemen" naar je nieuwe woning. Dit doe je makkelijk door een nieuwe woning toe te voegen in de Tibber-app:

• Ga naar ‘Jij’ en klik op "Voeg een huis toe"

• Voeg een huis toe en volg de stappen

• Ga naar ‘Home’ en selecteer linksboven het nieuwe adres

• Tik op ‘Stap over’ en volg de stappen

• Je nieuwe woning is aangemeld!

Vergeet je oude adres niet op te zeggen.* Dit doe je door een berichtje te sturen via de berichtenfunctie in de app/website of door te mailen naar hello@tibber.com. Geef hierin aan dat je gaat verhuizen en laat ons de einddatum van het energiecontract voor je oude adres weten.
​
*Let op! Wordt Tibber de eerste leverancier van je nieuwe woning, dan dien je het contract van de leverancier op je oude woning wÊl zelf op te zeggen.

Veel succes met de verhuizing!