Stap over 🫶
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overstappen kan op twee manieren, via de website en via onze app.

Website: 💻

• Vul je postcode, huisnummer en eventuele toevoeging in via de rekentool.

• Voeg je stroomverbruik toe om een inschatting van je maandbedrag te krijgen.

• De berekening wordt gemaakt.

• Klik op ‘Stap over’ en volg de stappen.

Tibber-app:📱

1. Download de Tibber-app via de App Store of Play Store.

2. Volg de stappen in de app.

3. Klik op ‘Stap over’ op het startscherm en volg de stappen.

Belangrijk: De eerst mogelijke overstapdatum is altijd 18 dagen in de toekomst. Dit heeft o.a. te maken met de wettelijke 14 dagen bedenktijd. De overige dagen hebben we nodig voor verwerking.

Heb je een vraag? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen rondom de overstap.

Je kunt ons ook altijd een bericht sturen in de app en op de website of een e-mail sturen naar hello@tibber.com. ✍️