Alle samlingerElbillading Smartlading og ladebokser
Hvordan smartlade bilen til gjestene dine
Oppdatert over en uke siden

Det skjer jo en gang i blant at man faktisk har gjester på besøk, og som trenger å lade bilen sin før den lange reisen hjem.

Dette fikser du enkelt ved å legge til en ekstra bil i appen din - Tibber Dummy.

Det er en ikke-integrert modell der du selv angir hvor stort batteri bilen har og hvilket batterinivå den er på ved ladestart. 🚗

For å legge til Tibber Dummy kan du gjøre følgene:

• Naviger til Deg -> Elbiler -> Legg til elbil.

• Øverst ser du "Integrert" og "Ikke-integrert".

• Gå til Ikke-integrert og bla ned til Tibber -> Dummy.

• Velg Tibber Dummy på neste skjerm og angi batteristørrelse for den bilen.

• Juster aktuelt batterinivå slik at det matcher dine gjesters bil.

• Den nylige lagt til bilen vil vises som eget ikon på hjemskjermen (eller skjule seg under konfigurasjonsknappen oppe til høyre).

• Under ikonet for bilen finner du smartladingsinnstillinger under tannhjulet.

• Legg til avreisetid hver dag, eller kun den dagen gjestene dine trenger å være ferdigladet.

• Når dette er klart, går du så til ikonet for ladeboksen din i Tibber-appen. Trykk så på Tannhjulet -> Bil som skal lades -> Velg Tibber Dummy (eller bilen du nettopp la til)

Alt klart! 🌟 Nå kan du begynne å lade biler som er på besøk.

Tibber Dummy kan brukes til alle ulike biler som besøker deg, du trenger ikke slette og legge til på ny - bare endre på batteristørrelse for å matche den som er på besøk 🚀