Homevolt
Informasjon om ordre og kjøp 🛒
Oppdatert over en uke siden

Hvordan kjøper jeg en Homevolt, og hva koster den? 👀

Du kan forhåndsbestille Homevolt i Tibber Store nå. Vi tar et depositum på kr 1000,- som trekkes fra i den endelige betalingen for batteriet.

Pris for Homevolt inkludert installasjon er:

• 6,65 kWt: 89 995 NOK

• 13,3 kWt: 129 995 NOK

Hva skjer etter at jeg har forhåndsbestilt Homevolt?

Når du legger inn en forhåndsbestilling, vil du få prioritet til å få tak i Homevolt når batteriene er klare for levering 🥳.

Slik fungerer det:

⚡️ Du forhåndsbestiller Homevolt i Tibber Store og betaler et depositum på kr 1000,-.

⚡️ Du mottar en e-postbekreftelse på forhåndsbestillingen din.

⚡️ I mellomtiden holder vi deg oppdatert via e-post om forventet leveringstidspunkt.

⚡️ Du får beskjed fra oss når det er tid for å legge inn den endelige bestillingen.

⚡️ Når vi har mottatt bestillingen din, trekker vi fra kr 1000,- i den endelige betalingen.

Kan jeg bruke Tibber Store-bonusen min til innskuddet på kr 1000,-?

Ja, det kan du. Skulle du kansellere forhåndsbestillingen din, vil du selvfølgelig få bonusen refundert til å kjøpe noe annet i Tibber Store.

Hva skjer hvis jeg ombestemmer meg?

Når du har mottatt informasjon fra oss om at du nå kan bestille Homevolt, har du 14 dager på deg til å gjøre bestillingen. Hvis du ombestemmer deg, refunderer vi innskuddet på
kr 1 000,-.

Når starter leveranse og installasjon av Homevolt?

På grunn av den store interessen, er forventet leveringstid i løpet av 2024 om du bestiller nå.

Hvilken garanti følger med Homevolt?

Homevolt har 10 års garanti.

Homevolt vil bli tilgjengelig i tre farger, slik at du kan velge den som passer best til ditt hjem: Rød, Grå og Hvit.

Les mer om Homevolt her.