Homevolt
Homevolt🔋

En ny mĂ„te Ă„ hĂžste og lagre energi pĂ„âšĄïž

Oppdatert over en uke siden

Homevolt - lad batteriet nÄr strÞmprisen er lav, bruk eller selg nÄr prisen er hÞy.

Homevolt er et smart batteri produsert i samarbeid mellom Tibber og Polarium.

Batteriet kan lades fra solceller, eller fra strÞmnettet. StrÞmmen kan lagres til du Þnsker Ä bruke eller selge den, for eksempel nÄr strÞmprisen er hÞy.

Smartfunksjoner og innstillinger ⚙

Homevolt kan styres manuelt i Tibber-appen, eller du kan velge en av de to helautomatiske innstillinger:

• Smart maksimering av besparelse: Homevolt lades fra nettet eller din egen produksjon, nĂ„r det koster deg minst. StrĂžmmen brukes eller selges nĂ„r det gir deg mest i utbytte.

• Smart bruk av solenergi: Du lader Homevolt fra solcelleproduksjonen din og leverer kun til eget forbruk. Slik reduserer du avhengigheten din av strĂžmnettet.

Passer Homevolt i mitt hjem? 🏠

Homevolt er laget for Ä passe i stort sett alle hus og er tilpasset nordisk klima. Homevolt passer vanligvis ikke sÄ godt i leiligheter med tanke pÄ plassering og reguleringer.

• Du trenger en hovedsikring pĂ„ 16A eller mer

• Fungerer med eller uten solcelleproduksjon

• Kan plasseres enten ute eller inne i huset

• Øker den maksimale strĂžmkapasiteten i hjemmet uten Ă„ belaste hovedsikringen

Kapasitet og ytelse 🔋

• Du kan velge mellom 6,6 kWt eller 13,3 kWt kapasitet

• Batteriet er konstruert for 6000-8000 ladesykluser, og har deretter 80 % kapasitet

• BestĂ„r av litium-nikkel-mangan-kobolt-oksider (forkortet NMC)

• Programvaren, grensesnittet og komponentene kan enkelt oppgraderes

• Bygget med vekt pĂ„ sirkularitet og lang levetid. Alle delene resirkuleres

• Bygget som et robust hĂžyspentbatteri for maksimal ytelse og lavest mulig kostnad per kWt

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?