Panasonic Comfort Cloud - Power-up

Integrasjon til Panasonic varmepumpe

Oppdatert over en uke siden

Panasonic Comfort Cloud er Panasonics egne app for styring av WiFi-koblet varmepumpe. Med Panasonic Comfort Cloud kan du styre alle varmefunksjonene til varmepumpen, sjekke luftrensesystemene, Econavi-sensor, luftstrømretning, hastighet, temperaturinnstillinger og modus.

Koble Panasonic varmepumpe til Tibber ⚡️

Hvis du har en luft til luft varmepumpe koblet til Panasonic Comfort Cloud appen kan du enkelt koble den til Tibber-appen og aktivere smart varmestyring.

⚠️ Vi har ikke støtte til Panasonic varmepumper uten målinger for romtemperatur.

Hvordan koble til Panasonic varmepumpe til Tibber:

1. Når din Panasonic luft til luft varmepumpe er koblet til Wifi og din Panasonic Comfort Cloud-konto, kan du koble den til Tibber.

2. I Tibber-appen finner du Panasonic i listen under Power-ups.
    Panasonic Comfort Cloud tillater bare en innlogging per konto, så dersom du for eksempel vil styre varmepumpen fra flere tredjepartstjenester (feks Tibber og Homey), så trenger du 2 ulike kontoer, en for hver tjeneste.

3. Klikk på "Koble til" og logg inn med samme innloggingsinformasjon som du bruker i Panasonic-appen.

Når du har lagt varmepumpen din til i Tibber-appen kan du styre varmepumpen gjennom Tibber og aktivere smart oppvarming for å spare energi. Varmen vil bli styrt automatisk ved hjelp av våre smarte algoritmer som tar hensyn til både værmelding og strømpris.

Du kan lese mer om smart varmestyring og hvordan det fungerer her.

❓Ofte stilte spørsmål om Panasonic:

Trenger Panasonic brukere et fysisk produkt eller fungerer integrasjonen med Tibber med Tibber-appen alene?

Det trengs ingen ekstra produkter for å koble Panasonic Power-up til Tibber.

Hvilke Panasonic varmepumper er støttet av Panasonic Comfort Cloud Power-up?

Alle luft til luft varmepumper som er støttet av Panasonic Comfort Cloud blir også støttet i Tibber-appen.

Hvordan smartstyrer Tibber min Panasonic varemepumpe gjennom Panasonic?

Med smart varmestyring lar du Tibber styre oppvarmingen i huset ditt på de mest optimale timene gjennom dagen. Med vår Power-up for Panasonic flytter vi oppvarmingen når det er mulig til de billigste timene på døgnet, noe som gir lavere oppvarmingskostnader. Tibber kjenner strømprisen på forhånd, og Tibber kan derfor styre oppvarmingen og varme opp huset når prisen er på det laveste.

Du velger selv hvilken temperatur du ønsker i hjemmet ditt, direkte i Tibber-appen. Vi sørger for at huset er varmt, til lavest mulig kostnad og uten at det går på bekostning av komforten i hjemmet. Les mer om smart varmestyring her.

Hva er forskjellen mellom Panasonic Power-up og Sensibo Air?

Med integrasjon direkte til Panasonic vil vi kunne hoppe over et ledd i forhold til integrasjonen med Sensibo. Hvis du har en Panasonic i dag, vil integreringen av Panasonic være den beste løsningen for deg.

Jeg har en Sensibo enhet, men jeg ser at det er mulig å smartstyre med varmepumpen direkte gjennom Panasonic integrasjonen, hva er det beste alternativet?

Begge integrasjonen fungerer knirkefritt, vi vil nok anbefale integrasjonen med Panasonic siden Tibber har direkte kontakt med varmepumpen gjennom denne integrasjonen.

Når integrasjonen er direkte med Panasonic slipper vi det ekstra leddet med kommunikasjon gjennom Sensibo. Hvis du har Panasonic i dag, vil integrasjonen med Panasonic være den beste løsningen for deg.

Jeg har koblet Panasonic til Tibber, men får melding om at den ikke finner en sensor eller termostat å koble til, hva gjør jeg?

Du må først sjekke at varmepumpen din er koblet til din profil i Panasonic Comfort Cloud. Det er viktig at du bruker samme innlogging som i Panasonic-appen. Prøv først å fjerne Panasonic fra Tibber-appen, under Power-ups. Logg ut fra Tibber-appen og slett informasjonskapslene fra appen. Nå kan du legge til Panasonic power-up.

Gjelder kun hvis du har telefon med Android operativsystem:

For å slette informasjonskapslene fra appen, gå til Innstillinger -> Apper -> Apper -> Tibber -> Lagring -> Fjern hurtigbuffer, husk at du må logge ut fra appen før du prøver dette.

Hvis problemet vedvarer kontakt oss på hello@tibber.com, så vi kan hjelpe deg videre.