Problemer med parring! For øyeblikket opplever vi dessverre problemer med oppkoblingen mellom Tesla og vår app. Dette påvirker ikke de som allerede har fått parret opp bilen sin, men de som skal legge inn på nytt nå.

Vi jobber på spreng med å løse dette problemet som dukket opp i begynnelsen av februar etter Tesla gjorde endringer i APIet sitt i forhold til autentiseringen.

Update: Ny app for iOS er nå tilgjengelig. Om du oppdaterer appen skal du kunne legge til bilen din igjen :) Ny Android versjon med denne fiksen er under utvikling og kommer snart :)

Vi har dessverre ikke støtte for ladeplaner som allerede er satt i bilen. Vi er avhengige av å sende start/stopp kommandoer til bilen. Disse kommandoene vil overstyre ladeplaner du har satt i bilen din, men vil ikke endre dem :)

Kjente problemer

Problem

Mulig løsning

"Charging interrupted/Lading avbrutt" feilmelding fra Tesla appen: Dette skjer etter bilen er ferdig med å lade, men det fortsatt foregår vedlikeholdslading. Mest sannsynlig så oppstår feilmeldingen i det laderen bytter mellom 1- og 3-fase lading.

Du kan forsøke å sette Easee-laderen til kun å tilby 1- eller 3-fase lading i Easee.cloud. Om du ikke finner innstillingen selv, så kan vi gjøre det for deg om du kontakter oss i chatten.

NB! Dersom du har en annen bil som krever 1-fase lading, så må du sette Easee til enten å tilby 1-fase eller Auto lading.

Scheduled departure/charging i bilen kan skape problemer.

Vi anbefaler at du skrur av denne funksjonen.

Bilen starter å lade av seg selv: En feil i Tesla sin firmware får bilen til å starte å lade igjen, selv når vi har sendt melding om å stoppe ladingen.

Skru av Scheduled departure/charging i bilen, og så på igjen. Problemet skal da bli borte.

Asymmetrisk last på fasene: Om du har en Model S eller X som lader med 3-fase på IT-nett så vil du se at belastningen på fasene ikke er symmetrisk på de tre fasene. Easee vil bare hindre den mest belastede fasen fra å overstige maks kapasitet.

Det er ingen løsning på dette siden bilens egen ombordlader ikke fullt ut støtter 3-fase lading på IT-nett. De eneste bilene som kan trekke symmetrisk last på IT-nett er Model 3 og muligens Y. Med 3-fase lading vil du likevel se litt høyere ladehastighet på opptil 8,5 kW :)

Vampire drain/Selvutladning: Et vanlig spørsmål er om vår Tesla Power-ups vil føre til selvutladning. Så lenge smartlading er aktivert så vil du oppleve dette, men vi har det siste året gjort flere tiltak for å bedre dette.

Vi jobber kontinuerlig med å minske hvor ofte vi kontakter bilen og vekker den. Noe av det neste nå er at vi først vil sjekke om bilen er våken eller ikke før vi kontakter den. Siste oppdatering på dette kom i October/November 2020.

Fint å vite :)

Siste software oppdatering: TeslaFi gir en fin oversikt over siste versjon til bilen din: https://www.teslafi.com/firmware.php. Versjonsnummeret vil være det samme for alle modellene, men kan inneholde spesifikke endringer for en gitt modell.
For å kunne se releasenotater og andre data for oppdateringene, så kan du sjekke dette på Teslascope/Teslapedia: https://teslascope.com/teslapedia/software.

Tesla's egne informasjons sider: