Hvis du skal flytte må du si opp ditt eksisterende abonnement på adressen du flytter fra. Dette kan du enkelt gjøre i appen ved å gå til Min konto ➡️ Flytte ut ➡️ Velg boligen det gjelder ➡️ Sett dato.

❗️Det er viktig at du gjør dette før du flytter ut slik at vi får registrert riktig dato for utflytting. Markedsreglene tillater ikke registrering av utflytting tilbake i tid. ❗️

Ta med Tibber til ny bolig 💚

Når du flytter kan du ta med deg strømabonnementet fra Tibber til din nye bolig. Dette gjør du enkelt i appen ved å følge disse stegene.

Jeg har allerede flyttet ut, men glemt å gi beskjed!

Send oss en melding i appen så snart som mulig, så hjelper vi deg.