Jag har inte fått någon faktura

Vi fakturerar i efterskott och du får din faktura under den första eller andra veckan i månaden. Om vi saknar mätvärden från din nätägare kan fakturan ibland skickas senare. Du kan alltid kontrollera om du har en faktura i appen: Mitt konto ➡️ Mina fakturor 📲.

Jag vill ha en detaljerad faktura som visar kWh som användts per timme, och priset som var den timmen. Kan jag få det?
För tillfället visas endast det totala antalet kWh och genomsnittspriset. Men vi tittar på möjligheten att kunna skapa en detaljerad faktura, med alla timmar och alla priser. Utmaningen är att det kommer att finnas över 700 rader med siffror och många sidor på fakturan 😅😊 I appen hittar du timpris och förbrukning under Analyser ➡️ Förbrukning.

Jag har bytt kontonummer och vill ändra mitt autogiro/e-faktura vad gör jag?

Du kan enkelt ändra betalsätt via appen Mitt konto ➡️ Betalsätt. Du kan också göra ändringen via din internetbank.