Leveransvillkor

Leverans

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi strävar efter att leverera beställda varor så snart som möjligt. Normalt levereras varorna inom 3 arbetsdagar efter beställning. Alla leveranstider som uppges på sidorna ska anses som vägledande. När tid är angiven i dagar menas arbetsdagar. Vi förbehåller oss rätten till att avvika från angiven leveranstid utan vidare information.

Prisförändringar som sker efter att du beställt varan kommer inte att få effekt mindre än att priset var felaktigt eller fel prisinformation har blivit förmedlat till Tibber Store från underleverantörer.

Tibber Store förbehåller sig rätten att vägra leverera på samtliga varor med bakgrund av fel i annonsering, prissvängningar och lagersituation samt att leverera före utsatt angivet datum.

Tibber Store levererar varor endast till privatpersoner i Sverige.

Tibber Store nyttjar Klarna som betalningsleverantör och du kan välja mellan tillgängliga betalningsmetoder som Klarna erbjuder.

Tibber Store kan välja att dela upp en beställning i flera försändelser. Varorna kan skickas med olika leveransdatum beroende på lagerstatus. Detta påverkar inte fraktkostnaden men varorna kan komma fram vid olika tidpunkter.