Kom i gang med Tibber Pulse (HAN)

Alt du trenger å vite om plassering og installering av Tibber Pulse.

Oppdatert over en uke siden

Tibber Pulse HAN kobles til strømmåleren din. Dette kan du gjøre selv - elektriker trengst ikke. Plug and play 👇

First things first: Aktiver HAN-porten på strømmåleren

HAN-porten må være aktivert for at Pulse skal få informasjon fra måleren din. Den er som standard stengt. For å åpne den, kontakter du nettselskapet ditt (nettselskapet ditt er ikke Tibber, men selskapet som eier strømnettet der du bor 😉) og ber dem åpne HAN-porten. Det kan i noen tilfeller ta et par dager.

Slik kobler du til Tibber Pulse

1. Koble Pulse til strøm fra den medfølgende USB-kabelen, slik at Pulse lyser grønt
    (Strømtilkoblingen kan i de fleste tilfeller fjernes etter at installasjonen er ferdig)

2. Gå til Tibber-appen ➡️ Power-ups, finn Pulse og velg koble til. Følg instruksene du får i appen.

3. Når innstallasjonen er ferdig, kobler du Pulse til HAN-porten i strømskapet med den medfølgende nettverkskabelen. HAN-porten ser slik ut 👇

Illustrasjon av en HAN-port og HAN-port med TIbber Pulse.
  4. Nå skal Pulse vises som en widget med "Forbruk nå" på hjemskjermen i appen
    Vises den ikke? Trykk på filter-ikonet øverst til høyre og huk av for Tibber Pulse.

Plassering av Tibber Pulse

Pulse trenger god WiFi-dekning og må monteres på et fuktfritt sted.

Noen tips tips og triks om montering:

• Har du strømskap i kjelleren, kan det være lurt å plassere den på utsiden av skapet for best mulig mottak.

• Har Pulse dårlig dekning, kan det være at antennen er for langt unna WiFi-routeren. Prøv å snu Pulse i en annen retning for bedre mottak.

• Pulse er testet i ned mot 20 minusgrader, men er ikke glad i vann, fukt eller kondens. Fuktskader dekkes ikke av garanti eller reklamasjonsrett.