Home Assistant

Power-up Integrasjon.

Oppdatert over en uke siden

Home Assistant er en åpen kildekode plattform for de som ønsker å bygge sine egne smarthus løsninger. Plattformen kjører på Python 3 og Raspberry Pi.

Hvilke muligheter har jeg med å kombinere Home Assistant og Tibber?

I dag har Tibber en integrasjon mot Home Assistant, eller rettere sagt,
Home Assistant har en integrasjon mot oss. Det vil si at du kan innhente priser og Pulse-data fra Tibber til Home Assistant, men ikke omvendt. Du kan bruke APIet vårt til å lage egen smartstyring.

Kan jeg styre Home Assistant fra Tibber?
Du kan ikke styre direkte fra Tibber. Du kan benytte vårt API og hente ut data som du lagrer selv. Du har tilgang til historiske verdier i Home Assistant og fra APIet vårt. Du kan benytte dine Tibber-data til å lage egne styringer i Home Assistant.

Hvordan får jeg koblet min Tibber Pulse til Home Assistant?
Det kan du gjøre ved å følge denne linken.