Home Assistant
Home Assistant er en åpen kildekode plattform for de som ønsker å bygge sine egne smarthus løsninger. Plattformen kjører på Python 3 og kjører fint på Raspberry Pi 3 B + som hardware.

Hvilke muligheter har jeg med å kombinere Home Assistant og Tibber?

I dag har Tibber en integrasjon mot Home Assistant, eller rettere sagt,
Home Assistant har en integrasjon mot oss. Det vil si at du kan innhente priser og Pulse-data fra Tibber til Home Assistant, men ikke omvendt. Du kan bruke APIet vårt til å lage egen smartstyring, men vi har altså ikke dedikert API for varmestyring via Home Assistant.

Kan jeg styre Home Assistant raspberry pi fra Tibber?
Du kan ikke styre direkte fra Tibber. Du kan benytte vårt API og hente ut data som du lagrer selv, men vi tilbyr ikke lengre historikk per i dag. https://developer.tibber.com/

Jeg bruker Home Assistant og har Tibber som strømleverandør. Finnes det en løsning i Tibber som kan styre mine enheter lokalt når strømprisen blir høy?
Dette kan ikke gjøres via Tibber-appen til HA, men du kan bruke https://developer.tibber.com/ får å lage din egen smartstyring.

Jeg har installert Tibber Pulse, hvordan kan jeg smartstyre via HA?
Dersom du skal lage din egen styring basert på strømforbruk må du lage din egen integrasjon via HomeAssistant: https://www.home-assistant.io/integrations/tibber/