Alla samlingarElbilsladdning
Smartladda din Ford med Tibber
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Njut av Smartladdning med din Ford!

Vad är unikt med denna Power-up?

• För denna Power-up kan du ställa in ett värde för maximal laddningsstatus (Max SoC) 🤩

• För att Power-up ska fungera med Smartladdning måste du för närvarande ladda i det hem där du anslöt Power-upen (det fungerar inte ett andra hem, t.ex. sommarstugan med laddare).

• Du behöver inte ha en integrerad laddare för att använda Smartladdning med Ford.

• Bilens batteristatus uppdateras endast när din Ford är ansluten till din laddare hemma.

• Den zon som betraktas som hem ligger inom 67 meter från det i Ford-appen valda platsen. Inom detta område kommer bilen att kunna smartladdas.

Hur ansluter jag min Ford till Tibber?

1. Gå till "Power-ups" längst ner på startskärmen i Tibber-appen.

2. Hitta och välj "Ford" i listan och klicka sedan på "Anslut"

3. Följ instruktionerna för att ansluta din bil som en power-up.

4. Din bil skall visas som en ikon på startskärmen. Om inte, klicka på inställningsikonen uppe i högra hörnet och markera att din bils Power-up ska visas på hemskärmen👍.

Du är nu redo att börja Smartladda din Ford med Tibber 🥳