Smarta hem
Smarta hubbar
Telldus Tellstick Net / Znet

Telldus Tellstick Net / Znet är en smart home gateway för ditt smarta hem.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att koppla din Telldus Tellstick kan du samla allting på samma hemskärm och övervaka dina sensorer via Tibber.

❗ Observera att vi inte har någon integration med kontrollenheter via Telldus – endast sensorövervakning.

Det vill säga, du kommer bara att kunna läsa data från sensorerna i Tibber-appen som är ansluten via Telldus, sensorerna kan inte styras via vår app. Den visar alltså bara enheter som mäter temperatur och energiförbrukning via Telldus, i Tibber-appen.

Hur man ansluter Telldus till Tibber?

För att ansluta Tellstick till Tibber måste du ansluta till Telldus Live, som är Telldus egna molntjänst. I Tibber-appen under Power-ups väljer du Telldus Smart House.
Tryck sedan på "anslut" för att komma igång.