Ford

Laad je Mustang Mach-E slim op met Tibber

Deze week bijgewerkt

Om je Ford slim te laten laden met Tibber, ga je in de app via 'Power-ups' naar 'Laden' en selecteer je Ford. Log in met je inloggegevens die je gebruikt voor de reguliere Ford-app.

Ook zonder geïntegreerd laadpunt zit je gebakken met een Ford.

Je hebt geen geïntegreerd laadpunt nodig om Slim opladen met Ford te gebruiken.

De zone die door de auto als thuis wordt beschouwd, bevindt zich binnen 67 meter van de geconfigureerde locatie. Binnen deze reikwijdte kan de auto Slim Laden gebruiken.