Tibber Store
Tibber Store tegoed ๐Ÿ’ธ

Alles over ons uitnodigingsprogramma

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nodig vrienden uit om over te stappen naar Tibber en ontvang allebei โ‚ฌ50 aan Tibber-tegoed als je vriend of vriendin een energiecontract afsluit. Je kunt het tegoed gebruiken in de Tibber Store voor slimme producten die je stroomverbruik misschien wel nรณg verder verlagen en zorgen voor meer grip op je verbruik.

Hoe werkt het?

๐Ÿ‘ฏ Stuur of deel de unieke uitnodigingscode, deze kan je vinden door in de Tibber-app te klikken op Jij > Tegoed > Nodig vrienden uit.

๐Ÿ“‘Wanneer de persoon naar wie je je unieke code hebt gestuurd een contract bij ons afsluit, krijgen jullie allebei โ‚ฌ50 tegoed voor de Tibber Store. Jullie ontvangen het tegoed nadat de startdatum van het contract van degene die is aangedragen is ingegaan.

Je ontvangt geen extra tegoed wanneer je meerdere woningen aan een account toevoegt of als je iemand aandraagt met meerdere woningen. Het geldt dus alleen voor een nieuwe klant, ongeacht het aantal nieuwe adressen dat de klant meeneemt.

Ik ben uitgenodigd.

Als je bent uitgenodigd, volg je de link die je hebt ontvangen en de uitnodiging zal automatisch worden herkend. Je kan de uitnodigingscode ook achteraf toevoegen. Ga hiervoor naar Jij > Tegoed > Ik ben zelf uitgenodigd.

๐Ÿ™‹๐Ÿฝโ€โ™€๏ธVeelgestelde vragen ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ

Ik heb het Tibber-tegoed nog niet ontvangen, en nu?

Heb je het Tibber-tegoed niet ontvangen? Probeer dan nogmaals op de link te klikken en kijk of dat helpt. Werkt dat niet? Ga dan naar Jij > Tegoed > Ik ben zelf uitgenodigd en vul hier de code handmatig in. Je krijgt het tegoed pas bijgeschreven zodra het contract van de uitgenodigde is ingegaan.

Ik heb iemand een uitnodiging gestuurd, maar geen tegoed ontvangen.

Het tegoed krijg je toegekend wanneer er daadwerkelijk een contract is afgesloten en de startdatum al verstreken is. Voldoe je aan beide criteria en is het tegoed nog niet bijgeschreven? Laat jouw vriend de code dan handmatig toevoegen. Dat kan door in de Tibber-app te klikken op Jij > Tegoed > Ik ben zelf uitgenodigd.

Hoelang blijft het tegoed geldig?

Het Tibber-tegoed blijft 24 maanden beschikbaar zolang je contract loopt. Mocht het zo zijn dat het binnen deze tijd niet lukt om het tegoed op te maken, stuur ons dan een berichtje.

Blijft het tegoed beschikbaar wanneer ik geen lopend contract heb?

We bevriezen het resterende tegoed zodra je geen klant meer bij ons bent. Zodra je weer een contract afsluit kan je er weer gebruik van maken.

Kan ik de code geven aan iemand die al klant is bij jullie?

Dit is niet mogelijk. Om de code te kunnen gebruiken, en het tegoed te ontvangen, moet de code aangemaakt zijn voordat het contract wordt getekend.
โ€‹

โ€‹Als je geen antwoord hebt gevonden op je vraag of als je nog andere vragen hebt, kun je altijd een bericht sturen via de app of onze website door op het berichtenicoontje te klikken. ๐Ÿ’ฌ Je kunt ook een e-mail sturen naar hello@tibber.com. We staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00! ๐Ÿ“ฌ