Tibber Store
Je bestelling retourneren

Stap voor stap

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Van gedachte veranderd? Toch wat anders moois gezien? Of net wat te impulsief geweest met je aankoop? Geen probleem. Je kan je bestelling binnen 14 dagen gemakkelijk retourneren.

Is het product dat je hebt ontvangen beschadigd of incompleet, neem dan altijd eerst contact op via chat of e-mail met ons supportteam zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen.

⚠️ Heb je een product aangeschaft van een van de volgende merken:

• Shelly

• Eve

• Frient

• Aeotec

Is het een ander merk, maak dan eenvoudig een retourlabel aan via de volgende stappen:

1. Klik hier en log in met je e-mailadres waarmee je de bestelling hebt gedaan en het ordernummer. Deze vind je in de bevestiging van je bestelling.

2. Volg de stappen en print het label uit (stap 5). Deze ontvang je ook in je inbox.

3. Plak het label op de verpakking;

4. Lever het pakketje in bij het dichtstbijzijnde PostNL punt.

5. Zodra we je retour hebben ontvangen storten we het bedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening.

Retourkosten worden niet door Tibber vergoed.
Is het ontvangen product beschadigd of werkt het niet naar behoren? Stuur ons dan een berichtje via de berichtenfunctie op de website of in de Tibber-app of stuur een e-mail naar hello@tibber.com.

Retourneren Shelly, Eve, Frient en Aeotec producten:

1. Stuur ons een berichtje via de chat of e-mail en laat ons weten dat je een product gaat retourneren.

2. Klik hier en vul de gegevens in met het ordernummer die je van ons hebt ontvangen in de bevestiging van je bestelling.

3. Betaal direct de verzendkosten van de retour met je credit card.

4. Lever het product, in de originele verpakking, inclusief eventueel meegeleverde accessoires in bij het dichtstbijzijnde DPD-pakketpunt.