Alle samlingerElbillading
Smartlade Ford med Tibber

Hvordan smartlader man Ford med Tibber?

Oppdatert over en uke siden

Nyt smartlading med din Ford.

Hva er annerledes med denne power-upen?

• Bilen oppdaterer kun nåværende batterinivå (SOC) når din Ford er koblet til laderen hjemme.

• For at power-upen skal fungere med smartlading må du foreløpig lade bilen på hjemmet hvor du koblet til power-upen (den vil ikke fungere på et annet hjem, f.eks., hytta.)

• For denne power-upen kan du legge inn et maks lademål direkte fra Tibber-appen 🤩

• Du trenger ikke en integrert ladeboks for å smartlade bilen med Tibber.

• "Hjemmesonen" er 67 meter rundt lokasjon som er registrert. Innenfor denne radiusen vil bilen smartlade.

Hvordan kobler jeg Forden min til Tibber?

1. Trykk på Power-ups på den nederste linjen i Tibber-appen.

2. Finn og velg Ford på listen og trykk på "Koble til".

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre.

4. Bilen burde så dukke opp med en egen widget på hjemskjermen. Hvis du ikke ser den med en gang, kan du klikke på innstillings-ikonet oppe til høyre og huke av bilen din.

Nå er alt klart for at du kan smartlade din Ford 🎉

Kompatible modeller:

• Ford Mach-E

• Ford Explorer (2024-)

• For Capri EV