Futurehome

Smarthub og Power-Up

Oppdatert over en uke siden

Dette er Futurehome:
Futurehome er en norsk smarthusløsning som består av en hub-enhet og en tilhørende app. Smarthubben fungerer som hjernen i det smarte hjemmet, og sørger for at de smarte dingsene dine kan kommunisere sammen selv om de har forskjellige typer kommunikasjonsprotokoller. Futurehome støtter enheter med ZigBee og Z-Wave-kommunikasjon. Slik kan du styre hjemmet fra hvor som helst i verden!

Kom i gang med Futurehome Smarthub:

1️⃣ Last ned Futurehome-appen fra App Store eller Google Play og logg på med Futurehome-kontoen din. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette den i appen.

2️⃣ Koble hubben til en stikkontakt og et nettverksuttak ved hjelp av de medfølgende kablene. Hubben starter automatisk. Oppstarten kan ta opptil to minutter. Når hubben er klar til start lyser det det hvit/rosa ved logoen på toppen av hubben.

3️⃣ Klikk på "legg til Smarthub" og følg instruksjonene. Du kan enten pare Smarthubben ved å skanne QR-koden eller ved å manuelt skrive inn serienummeret. Både QR-koden og serienummeret er plassert på undersiden av Smarthubben.

4️⃣ For å legge til nye produkter i hubben, åpner du appen og klikker på “Add your frist device”.

Koble Futurehome til Tibber:
Etter at du har lastet ned Futurehome-appen og paret hjemmet ditt til smarthubben, kan du koble Futurehome til Tibber:

👉🏻 Åpne Tibber-appen og gå “Power-ups”

👉🏻 Velg “Futurehome” og klikk på "koble til"

👉🏻 Logg på med brukernavn og passord for Futurehome-kontoen din

Hvilke muligheter gir Futurehome og Tibber deg?
Ved å koble Futurehome til Tibber vil du få tilgang til termostater og temperatursensorer du har koblet til Futurehome, rett fra Tibber-appen. Spar penger på strømmen ved å bruke våre smarte funksjoner, som for eksempel:

🔥 Smart varmestyring: Styr oppvarmingen automatisk basert på strømprisen

☀️ Dagmodus: Reduser temperaturen automatisk når du ikke er hjemme

😴 Nattmodus: Reduser temperaturen automatisk om natten
🏖 Bortemodus: Sett hjemmet ditt i sparemodus når du er borte over lengre tid

⚠️ Begrensing i Futurehome + Tibber: Tibber støtter kun styring av varme-enheter (termostater) og lys i vår første versjon av Futurehome Power-Up. Andre funksjoner vil gradvis bli implementert.

Hva med Futurehome Classic?

Futurehome Classic ble faset ut 31.desember 2022.

Dersom du har Futurehome Classic hub i dag er det fult mulig å koble til Futurehome-integrasjonen så lenge du er over på Futurehome sin nyeste app. Dersom du fremdeles benytter Futurehome Classic-appen kan du kontakte Futurehome for å flytte brukeren din over på den nye appen.

Ofte stilte spørsmål:

❓ Koster det noe å koble Futurehome til Tibber-appen?
Svar: Nei, det koster ikke noe å koble til Futurehome til Tibber.

❓ Vil alle enheter støttet i FutureHome være tilgjengelig i Tibber appen?

Svar: Tibber støtter kun varme-enheter (termostater og temperatursensorer) og lys i vår første versjon av Futurehome Power-Up.

❓ Kan jeg få informasjon fra Futurehome sin HAN-sensor i Tibber-appen?

Svar: Det er ikke støtte for Futurehome sin HAN-sensor i Tibber-appen.