tado° - Smart Thermostat

Oppgrader din eksisterende romtermostat

Oppdatert over en uke siden

Dette er tado°
Oppgrader din eksisterende romtermostat med en Smart Thermostat som du kan styre fra tado°-appen. Den har en LED-matrix-skjerm, touch-knapper og sensorer som måler temperatur, fuktighet og lys.

Når du har koblet termostaten til Tibber, kan du stille inn ønsket temperatur i appen og Tibber tar seg av resten. I appen kan du også velge om du vil aktivere smart varmestyring. Varmen kontrolleres av autopilot, noe som gjør at hjemmet bruker så lite strøm som mulig. Dette er mulig ettersom termostaten har tilgang til værmeldingen, strømprisen og hjemmets forhold. Her vil du også finne statistikk om oppvarming.

Installasjon:
❗️ Ved 230V-installasjon, skal produktet installeres av en kvalifisert elektriker. Ved analog eller digital signalstyring (maks 36V) kan termostaten installeres uten kvalifisert elektriker.

Termostaten har tre tilkoblingsmuligheter: 230V relé (maks 3A), analogt styresignal (maks 36V) og digitalt styresignal.

Sjekk på forhånd om din nåværende termostat kan byttes ut med tado° før du begynner installasjonen.

Det er i hovedsak fem steg som må følges for å installere en tado° Smart Thermostat:

1. Koble tado° Internet Bridge til ruteren din

2. Fjern den eksisterende termostaten

3. Installer tado° backplate

4. Koble til kablene

5. Installer tado° Smart Thermostat

Her er en video som viser hvordan du installerer tado° Smart Thermostat:

Og her en video for installasjon av tado° Smart Radiator Thermostat:

Ofte stilte spørsmål om tado°

Jeg har et varmesystem uten romtermostat. Fungerer det med tado° Smart Thermostat?
Dersom du ikke har romtermostat eller eller en trådløs termostat, trenger du
tado° Extension Kit i tillegg til tado° Smart Thermostat.

Hvilke varmekabler er tado° kompatible med?

tado° sine termostater støtter ikke mer en 3A for eletriske varmekabler. Dersom du er usikker, eller om varmekabler trekker mer en 3A, anbefales Heatit sin termostat. Denne krever en gateway for å fungere med Tibber, som feks Homey.

Har Tibber støtte for tado° AC?

Per i dag har vi kun støtte for tado°. Vi har ikke integrasjon for tado° AC, dersom du har denne enheten må du styre denne direkte igjennom tado°-appen.