BMW - Feilsøking

De mest vanlige utfordringene med vår BMW Power-up

Oppdatert over en uke siden

Tibber kontrollerer ladingen gjennom å sette en ladeplan i bilen. Vi vil også respektere innstillinger du har satt for forvarming av bilen 🚘

Known issues

Issue

Solution

GPS-lokasjon blir slått av i bilen. Dette vil føre til at bilen vil starte lading med en gang siden vi ikke vet om den er hjemme eller ikke. Dette vil synes i appen vår ved at det står "GPS-lokasjon ikke tilgjengelig" når du går inn på bilen.

Forsøk å skru på igjen GPS-lokasjon i bilen. Om dette ikke funker, prøv følgende:
Oppdater online tjenester i bilen:
1: Naviger til "ConnectedDrive"-menyen på bilens skjermbilde
2: Trykk på "Option"-knappen på iDrive-kontrolleren
3: Velg alternativet "Oppdater BMW tjenester".
4: Vent på statusmeldingen "Overfør data ..." for å bytte til "Dataoverføring fullført" (Dette kan ta flere minutter), og trykk deretter på "OK"
5: Slett BMW appen fra mobilen din og reinstaller den igjen.

Bilen står som hjemme i BMW sin app, men ikke i Tibber appen: Dette skyldes sannsynligvis at bilen ikke rapporterer lokasjonen sin til oss. Det kan også være en feil ved at en tidligere lokasjon henger i BMW sine systemer.

Vennligst ta kontakt med våre support heroes for hjelp! :)

i3 lager klikkelyder under lading: Dette skjer stort sett når bilen lader med 3-fase på IT-nett.

Selv om bilen delvis støtter 3-fase lading på IT-nett, så er det ikke optimalisert. Forsøk gjerne å endre innstilling på laderen til å kun tilby 1-fase lading og sjekk om dette forbedrer problemet.