Inviter venner til Tibber og få 500 kr i bonus per venn som blir kunde. Bonusen kan du bruke på smarte produkter som senker strømforbruket og gir bedre kontroll på hjemmet.

Slik verver du:

🙋🏻 Del eller send din unike invitasjonskode. Du finner den under «Min konto» og "Inviter venner til Tibber" i Tibber-appen.

✅ Når den du verver har registrert seg som strømkunde hos Tibber, får dere begge to en bonus på 500 kr. Bonusen blir registrert umiddelbart etter at den du har vervet har aktivert strømavtale.

Du vil ikke oppnå bonus ved å legge til flere boliger i appen, bonus får en ved å verve nye kunder til Tibber.

Jeg har blitt vervet:

Om du er blitt vervet må du følge linken du fikk når du ble vervet, så registreres det automatisk. Du kan også legge inn vervekoden i etterkant. Det gjør du ved å gå til Min konto - Inviter venner - Jeg har blitt invitert.

❓ Ofte stilte spørsmål om bonus:

Jeg har ikke fått bonusen 🤷🏻‍♀️

Dessverre har vi en liten bug 🐞 som gjør at bonusen ikke alltid registreres. Forsøk da å klikke på linken en gang til og se om det hjelper, eller gå til Min konto - Inviter venner - Jeg har blitt invitert og legg inn koden her. Kontakt support dersom dette ikke går.

Jeg har vervet noen, men ikke fått bonus.

For at bonus skal bli utløst må den du verver aktivere strømabonnement. Om vedkommende har gjort dette, men bonus ikke er kommet inn kan den du har vervet legge inn vervekoden manuelt.

Hvor lenge er bonusen tilgjengelig?

Bonusen er tilgjengelig i 24 måneder. Hvis du ikke rekker å bruke bonusen innenfor denne perioden kan du gjerne kontakte våre support heroes😊

Tags: verving