Inviter venner til Tibber og få 500 kr i bonus per venn som blir kunde. Bonusen kan du bruke på smarte produkter som senker strømforbruket og gir bedre kontroll på hjemmet.

Slik verver du

🙋🏻 Del eller send din unike invitasjonskode. Du finner den under «Min konto» og "Inviter venner til Tibber" i Tibber-appen.

✅ Når den du verver har registrert seg som strømkunde hos Tibber, får dere begge to en bonus på 500 kr. Bonusen blir registrert umiddelbart etter at den du har vervet har aktivert strømavtale.

Jeg har blitt vervet

Om du er blitt vervet må du følge linken du fikk når du ble vervet så registrerer dette seg automatisk.

Du kan også legge inn vervekoden i etterkant. Dette gjør du ved å gå til Min konto - Inviter venner - Jeg har blitt invitert

Jeg har ikke fått bonusen 🤷🏻‍♀️

Dessverre har vi en liten bug 🐞 som gjør at bonusen ikke alltid registreres. Forsøk da å klikke på linken en gang til og se om det hjelper, eller gå til Min konto - Inviter venner - Jeg har blitt invitert og legg inn koden her.

Jeg har vervet noen, men ikke fått bonus

For at bonus skal bli utløst må den du verver aktivere strømabonnement. Om vedkommende har gjort dette, men bonus ikke er kommet inn kan den du har vervet legge inn vervekoden manuelt.

Tags: verving