Leveringsvilkår

Leveringstider og betaling

Oppdatert over en uke siden

Vi tilstreber å levere bestilte varer så fort som mulig. Normalt sendes bestilte varer innen 3 virkedager etter bestilling. Alle leveringstider som oppgis på disse sidene må anses som veiledende. Når tid er oppgitt i antall dager menes virkedager. Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.

Prisendringer som skjer etter at du har bestilt varen vil ikke få tilbakevirkende kraft med mindre opprinnelig pris er feil eller feil pris er oppgitt til Tibber Store fra underleverandør.

Tibber Store forbeholder seg rett til å nekte levering på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon samt å levere tidligere enn forespeilet dato.

Tibber Store leverer varer kun til privatpersoner i Norge.

Tibber Store bruker Klarna som betalingsleverandør, og du kan velge mellom betalingsmetodene som Klarna tilbyr.

Tibber Store kan velge å splitte opp en bestilling i flere forsendelser. Varer som sendes som egne kolli, sendes uavhengig av andre kolli i ordren. Dette påvirker ikke prisen, men varene kommer frem på ulike tidspunkt.