Kom i gang ⚡️

Last ned appen og bli kunde. Vi ordner det praktiske og sier opp avtalen med ditt eksiterende strømselskap.

Oppdatert over en uke siden

Det er enkelt å komme i gang som strømkunde hos Tibber! Last ned appen og du er i gang på 1-2-3✌️ Tibber tilbyr per i dag kun strømavtale for private kunder.

📱 Last ned Tibber-appen fra App Store eller Google Play og følg stegene for registrering.

🧘🏻‍♀️ Vi ordner overflyttingen, og når Tibber starter blir den andre avtalen på strømmåleren din automatisk sagt opp.

🔒 Om du har bindingstid med ditt tidligere strømselskap må du si ifra til oss om hvilke dato avtalen kan startes fra.

📧 Så snart vi har fått bekreftet startdato for abonnementet vil vi sende deg en bekreftelse på e-post.

Hva trenger jeg for å komme i gang med strømavtale fra Tibber?

Om du allerede har en annen strømavtale som står registrert i ditt navn vil vi i de fleste tilfeller kunne starte opp avtalen din basert på dataene du legger inn i appen. Om eksisterende strømavtale står registrert på noen andre. Eksempelvis ektefelle, samboer eller andre i husstanden trenger vi målernummer eller målepunkt-id for å finne kunne starte opp.

Hvordan finner jeg målernummer og målepunkt-id?

Målernummer:

Dette står på strømmåleren din. Målernummer er normalt 16 siffer og starter på gjerne på 57, 69 eller 73.

Målepunkt-id:

Dette nummerert finner du på siste faktura fra strømleverandør. Eller ved å logge inn på minside.elhub.no. Nummeret starter alltid med 7070575000 og er totalt 18 siffer.