Kontakta oss 👋
Här hittar du alla sätt att kontakta oss på!
Sabine S avatar
Skrivet av Sabine S
Uppdaterades för mer än en vecka sedan

Hallå där!

Om du behöver hjälp med något, stort eller litet, så är vi redo att svara på dina frågor. Vanligtvis besvarar vi ditt ärende inom 2 vardagar.

När du kontaktar oss är det alltid välkommet med utförlig information om ditt problem. När och var problemet uppstått osv. Det underlättar vår ärendehantering.

💌 Mejla oss: Skicka ett mejl till oss på hello@tibber.com.

Skulle det behövas så kan du även chatta med oss. Men kika gärna igenom vår stora katalog av vanliga frågor och svar, i vårt Support Center och FAQ!

📱Tibber-appen: Klicka på 💬-symbolen uppe i det högra hörnet i appen. Vi har en stor samling artiklar i vårt support center där du kan söka upp svaret på din fråga! Under "Hitta hjälp" kan du själv skriva in sökord som slussar dig rätt. Skulle du inte hitta svaret på din fundering så kan du självklart chatta med oss.

💻 Hemsidan: Klicka på 💬-symbolen nere i det högra hörnet av vår hemsida. Du kan därefter söka i vårt support center, antingen genom att klicka på en av de vanligaste frågorna eller genom att själv skriva in ett sökord. Skulle du inte hitta svaret på din fundering så kan du självklart chatta med oss.

P.S. När du skickar ett meddelande så behöver du inte stanna kvar på sidan tills en av våra supporthjältar svarar dig. Du kommer alltid att få en kopia på vårt svar skickad till din mejladress.

Kan jag ringa till er? ☎️

Nej, vi tar emot alla våra ärenden via mejl eller meddelandefunktionen i appen och på hemsidan.

På vår hemsida kan du snabbt få svar på de allra flesta frågorna – dygnet runt.