Kontakta oss
Kontakta oss 👋

HÀr hittar du alla sÀtt att kontakta oss pÄ!

Uppdaterad för mer Àn en vecka sedan

Om du behöver hjÀlp med nÄgot, stort eller litet, sÄ Àr vi redo att svara pÄ dina frÄgor. Vanligtvis besvarar vi ditt Àrende inom 2 vardagar.

NÀr du kontaktar oss Àr det alltid vÀlkommet med utförlig information om ditt problem. NÀr och var problemet uppstÄtt osv. Det underlÀttar vÄr Àrendehantering.

💌 Mejla oss: Skicka ett mejl till oss pĂ„ hello@tibber.com.

Skulle det behövas sÄ kan du Àven chatta med oss. Men kika gÀrna igenom vÄr stora katalog av vanliga frÄgor och svar, i vÄrt Support Center.

đŸ“±Tibber-appen: Klicka pĂ„ 💬-symbolen uppe i det högra hörnet i appen. Vi har en stor samling artiklar i vĂ„rt support center dĂ€r du kan söka upp svaret pĂ„ din frĂ„ga! Under "Hitta hjĂ€lp" kan du sjĂ€lv skriva in sökord som slussar dig rĂ€tt. Skulle du inte hitta svaret pĂ„ din fundering sĂ„ kan du sjĂ€lvklart chatta med oss.

đŸ’» Hemsidan: Klicka pĂ„ 💬-symbolen nere i det högra hörnet av vĂ„r hemsida. Du kan dĂ€refter söka i vĂ„rt support center, antingen genom att klicka pĂ„ en av de vanligaste frĂ„gorna eller genom att sjĂ€lv skriva in ett sökord. Skulle du inte hitta svaret pĂ„ din fundering sĂ„ kan du sjĂ€lvklart chatta med oss.

P.S. NÀr du skickar ett meddelande sÄ behöver du inte stanna kvar pÄ sidan tills en av vÄra supporthjÀltar svarar dig. Du kommer alltid att fÄ en kopia pÄ vÄrt svar skickad till din mejladress.

PĂ„ vĂ„r hemsida kan du snabbt fĂ„ svar pĂ„ de allra flesta frĂ„gorna – dygnet runt.