Hoppas ni är glada och nöjda med ert köp av laddbox! ⚡️🚘

Vi förstår att det kan se lite underligt ut med dubbla rader och belopp på fakturan, orsaken är att skattereduktionsbeloppen ligger som positiva poster på fakturan. De skrivs av i slutet på fakturan där total och skattereduktion framgår (strax ovanför att betala).

Skatteverket har krav att fakturan måste redovisa material och arbetskostnader samt belopp för skattereduktion och schablonavdrag. Därför måste alla dessa poster vara med.

Rader:

20 - Pris för laddbox+installation utan Grön Teknik-bidrag

22 - Grön Teknik (50%)

23 - Tillägg utöver standard, beloppet avser 50% av totala tilläggskostnaden för denna rad.

27 - Avser den del som rabatteras, vilket är samma belopp som står på artikel 23.

26 - schablonavdrag på 3% av det totala priset (innan avdrag) som vi måste göra och som minskar skattereduktionsbeloppet.

Moms (25%) läggs på i efterhand.

Fakturan från Fortnox avser tilläggen enligt prislistan.

Kapsling, som är ett extra skåp som installeras för att få plats med flera säkringar, går inte längre under Grön Teknik 2022.

Tänk också på att det alltid vid en installation åt lite mer kabel i bägge ändar för skalning och dragning i centraler så även om det synliga avståndet är 10 meter så går det åt lite mer kabel än så för installationen. Detta kan göra att vi fakturerat för kabel på din faktura.