Jag har fått ett SMS ifrån er, vad gör jag nu?

Så bra! 😊 Nu kan du ladda ner vår app och följa din förbrukning, se spännande analyser och koppla upp smarta prylar. Följ dessa enkla steg för att registrera dig:

1. Klicka på länken som leder till registrering.

2. Ange PIN-koden som du fick i SMS:et

3. Ange ett personligt lösenord och följ instruktionerna i appen. 📱

Jag får "Felmeddelande - PIN-kod kan inte hämtas"

Kontakta oss i chatten eller via mail hello@tibber.com så hjälper vi er!

Var kan jag se information om mitt avtal?
All information anges i ditt bekräftelsemail från Kundkraft.

Var ser jag elpriset?

Klicka på Prisbubblan i appen för att se dagens, morgondagens och historiska elpriser.

Hur ställer jag in autogiro eller e-faktura i Tibber?
Du går in i appen och klickar på “Mitt konto” och sedan “Betalsätt”. Där kan du se om e-faktura finns tillagd eller smidigt registrera autogiro. E-faktura ansöker du om via din bank.

Kan Tibber fakturera för både el- och nätavgifter?
Fakturan för el kommer från Tibber, men fakturan för nätavgifter kommer separat från ditt nätbolag.

Kan jag lägga till fler användare i Tibber-appen?
Om du vill ge andra i familjen tillgång till ditt konto kan de ladda ner appen och du kan logga in åt dem med dina användaruppgifter. Det går bra att vara inloggad på flera enheter samtidigt. 👨‍👩‍👦

Bonuskoder

I appen under "Mitt konto" kan du bjuda in vänner och familj att testa Tibber. Tecknar de elavtal och använder din bonuskod får ni båda 500 kr var att handla för i Tibber Store. Notera att din vän då tecknar Tibbers standardavtal och inte får samma avtal som du har fått genom Kundkraft.

Kan jag sälja min solel till Tibber?

Självklart köper vi ditt överskott! Vi betalar elbörsens spotpris per timme. Överproducerar du någon månad skapas en pott som används till dina nästkommande fakturor. 🌞

Skulle din pott växa sig stor kan vi självfallet betala ut den till ditt bankkonto, du behöver då registrera ett autogiro. Vill du även få moms för din överproduktion behöver du skicka in en F-skattesedel till oss i appen eller till hello@tibber.com

För dig med elavtal med Tibber via Kundkraft och som tänker installera solceller

Är elavtalet hos Tibber aktivt när dina solceller har blivit installerade och aktiverade kommer ett produktionsavtal upprättas automatiskt och du behöver mest bara hoppas på soliga dagar! 😎

För dig med elavtal med Tibber via Kundkraft och redan är solelsproducent

Har du haft solceller en tid och sålt din solel till ett annat elbolag tidigare vill vi i samband med övergången till Tibber även flytta över din produktionsanläggning. Skriv in till oss med ditt produktionsanläggnings-ID så sköter vi resten!

✍️ Saknar du svar på din fråga? Du kan alltid kontakta oss i chatten (vardagar) eller skicka ett e-postmeddelande till hello@tibber.com.