När du har fått din nya Easee och vill komma igång med smart laddning behöver du först lägga till den i Tibberappen under Power-ups.

För att Tibber ska kunna schemalägga din laddning till billigare timmar kan du behöva byta operatör (Partner) i Easee cloud tjänsten.

Gå till https://easee.cloud

• Logga in med samma inloggningsuppgifter som i Easees app om du har denna, annars kan du skapa ett nytt konto.

• Välj Site

• Välj Tools

• Välj Operator (Tibber)

När detta är klart kan du nu lägga upp Easee i Tibber!

• Gå in på "Power-ups" i menyn på huvudskärmen.

• Lets upp Easee integrationen och klicka "Koppla in"

• Följ instruktionerna vidare för att lägga till Easee.

❗Du behöver serienummer samt PIN. (finns på ett klistermärke på din Easee under frontkåpan samt på kartongen eller på baksidan av manualen)