SmartThings är tillbaka i Tibber!

Under 2020 plockade vi bort alternativet att para ihop SmartThings med Tibber, eftersom Samsung beslutade sig för att avveckla plattformen och det API som SmartThings bygger på.

Så varför har vi det fortfarande? 🤔

JO! Våra kunder ville så gärna ha det! De startade sin egen Facebook-grupp och samlade massor av människor för att kunna överklaga vårt beslut. Vi såg ingen anledning att kämpa emot.

Därför har vi valt att att återinföra SmartThings under "LABS".

Detta betyder dock att vi inte garanterar support och/eller funktionalitet. Vilket vi ju gör med vår vanliga power ups. Men SmartThings är i alla fall tillbaka!

Stöd för SmartThings via Tibber

Som vi nämner ovan har Tibber ingen officiell support för SmartThings!

För hjälp kan du kontakta Facebook-gruppen “Tibber tilbake i SmartThings” och andra forum. Här får du användbara tips och bra support när du stöter på trubbel!

Hur ansluter jag SmartThings till Tibber?

För att lägga till SmartThings måste du aktivera Tibber Labs i vår app. Gå till Mitt konto --> Min profil och klicka i Tibber Labs. Sedan ansluter du till SmartThings under Power-ups. Precis som vanligt!

Vilka märken och produkter är kompatibla med SmartThings?
Klicka här för att se en fullständig lista.