Stäng av lamporna när du lämnar hemmet, dimma när du har biokväll eller byt färg när du har fest! Allt detta faller under kategorin av smart belysning.

Philips Hue erbjuder flertal olika smarta produkter som du kan koppla till Tibber som LED lampor, ljusslingor, rörelsesensorer med mera.

Hur kommer jag igång med Smart belysning?

Du behöver tre saker för att ge ditt hem Smart belysning.

1. Smart Lampor 💡

2. Hue Bridge 🌉

3. Smarthub och/eller Tibber-appen 📲

I Tibber Store har vi skapat flera olika startpaket för dig som önskar komma igång med Smart belysning, men alla prylarna i paketet säljs även separat.

Hur installerer du Philips Hue starter kit?

Du kan antigen koppla Philips hue via integrationen i Tibber eller via en smart hub, vi rekommenderar Homey, där du kan även bygga flöden för ditt hem. Där stödjer vi även flertal andra märken av smart belysning. För att kunna installera Hue belysning hemma krävs det en Hue bridge. Båda kan du hitta i Tibber Store!

Om detta är helt nytt för dig kan du läsa mer i Tibber Magazine, där vi går in lite närmare i ämnet om hur du börjar med att sätta upp Philips Hue.

Söker du lite mer inspiration kan du kika vidare här.

Om du redan äger produkter ifrån Philips Hue och har funderingar om din produkt kan du besöka Philips Hue's hemsida här 💡